Search icon

Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland

Artiesten
Engels
Beschikbaarheid opvragen

De wens om een soloplaat te maken met alleen maar eigen nummers leefde al jaren bij Sandra van Nieuwland. Zelfs nog ver voordat iemand ooit van haar had gehoord. Vanaf het begin wist ze: ‘Het moet een persoonlijke plaat worden. Want alleen dan is de muziek het meest ‘echt’.’ En dat is nou precies waarom ze zingt. Eind 2013 was het zover. De indrukwekkende soloplaat Banging On The Doors Of Love is af. ‘Ik sta er honderd procent achter,’ zegt Sandra. ‘Dat heb ik niet zo vaak. Iedereen die aan deze plaat heeft meegewerkt, gelooft er volledig in. Dat is ontzettend fijn.’ Ze werkte vooral samen met Tjeerd Bomhof (frontman van de band Voicst en Dazzled Kid). Het album heeft inmiddels de gouden status bereikt. En als kers op de taart ontving ze een Edison in de categorie ‘Pop’. In het najaar van 2012 leert Nederland Sandra van Nieuwland kennen als ze in 2012 meedoet aan The Voice Of Holland. De zelf bewerkte covers die ze met haar unieke stemgeluid voor miljoenen kijkers in de live-uitzendingen zingt worden stuk voor stuk hits. In de Single Top 100 bezet ze de gehele top 3, wat voorheen alleen The Beatles en Bruce Springsteen is gelukt. ‘Het ging zo ongelooflijk hard, dat had niemand verwacht,’ vertelt Sandra. ‘Het grappige is dat iemand anders me heeft opgegeven voor The Voice. Ik twijfelde er zelf over.’ Ze bracht haar met platina bekroonde debuut album And More uit met haar vertolkingen van hits plus 1 eigen track.
Shows
 Sandra van Nieuwland
 Sandra van Nieuwland

Prijs op aanvraag

Genres
Pop

 • Miss Brandi Russel
  Miss Brandi Russel

  Vanaf700 Zangeressen

  DancePop
 • Paula Snoeren
  Paula Snoeren

  Op aanvraag Zangeressen

  Dance ClassicsEighties / 80´s
 • Disco Diva
  Disco Diva

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundDance
Sandra van Nieuwland boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Sandra van Nieuwland online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Sandra van Nieuwland net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sandra van Nieuwland beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sandra van Nieuwland liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sandra van Nieuwland wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sandra van Nieuwland boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.