Search icon

Sandy Goeree

Sandy Goeree

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Idols Star Sandy Goeree presents a tribute to: Anneke Grönloh, Bonnie St Claire, Corry Konings, Zangeres Zonder Naam, Tina Turner en vele andere!!! De 29 jarige Sandy Goeree, bekend van Idols vierde editie is back to the roots. Na ruim 10 jaar de frontvrouw van Diep Triest te zijn geweest bewijst Sandy met haar one women show dat de hele tent op de kop gaat met haar verbluffende acts en verkleedpartijen. In een ijzingwekkend tempo worden diverse artiesten op een komische manier gepresenteerd zowel visueel als vocaal, met de allergrootste meezingers die men graag hoort zet Sandy gegarandeerd de gehele tent op zijn kop. De auditie van Sandy bij Idols ging niet onopgemerkt voorbij, de woorden van Gordon: Sandy is één brok dynamiek zijn dan ook compleet vertaald in haar show. De gehele show duurt ca. 30 minuten met een toegift van ca.10 minuten. Perfect voor tentfeesten, bedrijfsfeesten en discotheken.
Shows
Sandy Goeree
Sandy Goeree

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundDancePopSoulTribute

Videos
 • Sasja Brouwers
  Sasja Brouwers

  Vanaf650 Zangeressen

  AllroundFeest
 • Joan Franka
  Joan Franka

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundPop
 • Kimberly Fransens
  Kimberly Fransens

  Vanaf1975 Zangeressen

  AllroundDance
Sandy Goeree boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sandy Goeree beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sandy Goeree liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sandy Goeree wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sandy Goeree boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.