Search icon

Sari - Harp achtergrondmuziek

Sari - Harp achtergrondmuziek

Muzikanten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zoekt u geschikte live muziek ter aanvulling van een speciale gelegenheid? Dan is live harpmuziek een goede keuze. Standaard wordt de achtergrondmuziek uitgevoerd op de Klassieke Pedaalharp. Op verzoek kan de muziek worden uitgevoerd op de kleinere Keltische hakenharp of de elektrische hakenharp. Sari begon op zesjarige leeftijd met harpspelen. Op haar zestiende ging ze naar het conservatorium van Amsterdam. In het voorjaar van 2016 is zij daar afgestudeerd. Ze heeft al masterclasses gevolgd bij: Skaila Kanga, Lavinia Meijer, Gwyneth Wentink, Conctance Allanic (oude muziek) en Rosetty de Ruiter (Jazzharp). Verder treedt ze vaak op bij bruiloften en kerkdiensten. Daarnaast speelde zij in de hiphopband van Akwasi , in een kamermuziek trio-ensemble (fluit, altviool en harp) en heeft ze bij verschillende orkesten gespeeld. In 2019 bracht Sari haar eerste solo CD 'one' uit met composities van Herman Beeftink. Dit is muziek die valt binnen de genres: filmmuziek, minimal music en new age. De muziek is te beluisteren op Spotify. Dit is zeer geschikt als achtergrondmuziek.A
Shows:
 • Sari van Brug- Harp achtergrondmuziek 0-60 minutenVanaf265
 • Sari van Brug- Harp achtergrondmuziek 90 minutenVanaf365
Genres
AchtergrondmuziekCeremonieFolkKlassiekPop

Videos
Foto's
 • De Bazuin Vlaardingen
  De Bazuin Vlaardingen

  Vanaf375 Orkesten

  Klassiek
 • Kapiteins Orkest
  Kapiteins Orkest

  Vanaf695 Orkesten

  InstrumentaalJazz
 • Troubatainer Rintje Kas
  Troubatainer Rintje Kas

  Op aanvraag Gitaristen

  AllroundDance Classics

Sari - Harp achtergrondmuziek boeken doe je zelf!

Harpisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Harpisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sari - Harp achtergrondmuziek beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Harpisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sari - Harp achtergrondmuziek liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sari - Harp achtergrondmuziek wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sari - Harp achtergrondmuziek boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.