Search icon

Savannah

Savannah

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Twee accoorden en de echte kenner spitst meteen zijn oren… Dit is niet zomaar een band! En dat klopt, dit is Savannah, een enthousiaste groep, die al sinds hun start in 1986 aan de Europese top staat. De vijf bandleden voelen elkaar feilloos aan. Dat zie je en dat hoor je, als ze weer eens een publiek platspelen met hun aanstekelijke en doorleefde country-music, Savannah’s specialiteit! Niet voor niets mag Savannah zich in haar genre “de Meest Populaire Band van de Benelux” noemen! Savannah is een echte publieksband…veelzijdig en sfeerbepalend!!! Savannah is op zijn best tijdens live optredens, ook in theaters en schouwburgen. Hun agenda is dan ook uitstekend gevuld met optredens in zowel binnen- als buitenland, in danszalen, bij bedrijfsfeesten, op grotere en kleinere festivals etc. De band gaf acte de presence op festivals in Frankrijk (Petersbach), Noorwegen (Sandane / Breim), Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Malta en ga zo maar door. Savannah valt ook zeer goed in de smaak bij producenten van radio- en televisieprogramma’s. De band heeft dan ook al een groot aantal optredens voor radio en TV gedaan in Nederland. En… Savannah is zeer populair bij de Country- en Line Dancers in de Benelux. Savannah heeft een enorm ‘supporterslegioen’. Talloze trouwe fans reizen de band achterna tot over onze landsgrenzen. Hoogtepunten in de carriere van Savannah zijn de “GRAM Awards” die de band mocht ontvangen tijdens verschillende edities van de “Dutch Country Music Poll Gala Show”, georganiseerd door de Dutch Country Music Association (DCMA), Country Gazette en KRO Radio. Savannah ontving een “GRAM Award” voor hun derde CD “Side by Side” in 1996 die daarmee tot “Album van het jaar 1995” werd gekozen en ook nog een voor hun vijfde CD “Love, Me”, zijnde “Album van het jaar 1999”. De Gram Award voor “Groep van het jaar” is vijf maal op rij (!!!) aan Savannah toegekend, nl. in 1998, 1999, 2000, 2001 en 2002. Savannah werd daarme respectievelijk “Groep van het Jaar 1997”, “1998”, “1999”, “2000” en “2001”. Bassist Joseph van Kollenburg werd in 2000 verkozen tot “Entertainer van het Jaar 1999”. Lead gitarist Johnny Bernhard werd in 2001 en 2002 verkozen tot repectievelijk “Instrumentalist van het jaar 2000” en “2001”. Een flink aantal Gram Awards, dus… Eind 2005 heeft Johnny de band verlaten en is zijn plaats ingenomen door Joe Brozio. Hetzelfde geldt voor Karel Fransen, die in maart 2006, na 11 jaren lief en leed met Savannah gedeeld te hebben, het drumwerk overgaf aan Johan Lemmers. Savannah….Een garantie voor kwaliteit! Geen wonder, als je het podium gedeeld hebt met artiesten als Johnny Cash, Freddy Fender, Allen Frizell, Buck Owens, the Bellamy Brothers, Wanda Jackson, Ruud Hermans, George Baker, Grant and Forsyth en ga zo maar door.
Shows
Savannah
Savannah

Vanaf2150

Genres
Country

Videos
 • Joyce Stevens Easy listening Jazz
  Joyce Stevens Easy listening Jazz

  Vanaf1425 Band

  AchtergrondmuziekJazz
 • Joshua Aaron
  Joshua Aaron

  Vanaf285 Band

  CountryJazz
 • SA kint ek
  SA kint ek

  Vanaf500 Band

  AchtergrondmuziekAllround
Savannah boeken doe je zelf!
Band boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Band direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Savannah beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Band boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Savannah liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Savannah wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Savannah boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Band meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.