Search icon

Sax and Tracks / Sax DJ solo

Sax and Tracks / Sax DJ solo

Muzikanten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Haal de sfeer van een jaren ’60 jazzclub naar binnen. Een saxofonist met zijn mobiele theater, compleet met retro lampjes, vinyl records, soul & jazztracks, en alles wat daar op aansluit. Of kies voor de nieuwe hippere blank houten opbouw, een super functionele kleine dj booth op wielen, nu ook voorzien van iPad en dus spotify! De heupen kunnen los, maar gewoon lekker genieten van deze sfeerbrenger, de muziek en het volk om je heen staat voorop. Dat Toon Meijer zijn liefde voor Jazz & Soul al jaren koestert, blijkt uit zijn mobiele music club die binnen no time een authentieke jazz/soul sfeer naar binnen brengt. Snuffelen tussen zijn elpee’s, met de sax binnen handbereik. Toon's smaakvolle muziek vult de ruimte.. Sax and Tracks is budgetvriendelijk en volledig zelfverzorgend. Met amper 2 vierkante meter aan ruimte inname past deze swingende act op bijna iedere locatie. In gezelschap van dit charmante mini podium krijgt ieder klein evenement de warmte en looks die het nodig heeft! Een stroompunt in de buurt is alles wat hij nodig heeft, de rest volgt vanzelf. En als het echt los mag gaan is er de mogelijkheid om solo uit te breiden naar duo of trio, met bijvoorbeeld een extra DJ, zangeres, en of percussionist.
Shows
Sax and Tracks / Sax DJ solo
Sax and Tracks / Sax DJ solo

Vanaf495

Genres
Jazz

Videos
 • Pieter Slijkoord
  Pieter Slijkoord

  Vanaf300 Saxofonisten

  AchtergrondmuziekAllround
 • Fenna V.
  Fenna V.

  Vanaf201 Saxofonisten

  AchtergrondmuziekCeremonie
 • Cece Noir
  Cece Noir

  Vanaf350 Saxofonisten

  Eighties / 80´sHouse
Sax and Tracks / Sax DJ solo boeken doe je zelf!
Saxofonisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Saxofonisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sax and Tracks / Sax DJ solo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Saxofonisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sax and Tracks / Sax DJ solo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sax and Tracks / Sax DJ solo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sax and Tracks / Sax DJ solo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Saxofonisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.