Search icon

SAX ’N BEATS

SAX ’N BEATS

DJ's
Nederlands
Engels
Covers
Beschikbaarheid opvragen

DE ONE MAN SHOW IS EEN KLEINE ACT VAN DJ EN SAX IN ÉÉN! Soms organiseer je een evenement dat nèt even anders is dan gemiddeld. Een feest in de open lucht, een opening van een nieuw bedrijfspand, een rondgang door de grachten, niets is te gek. Bij al dit soort evenementen is het leuk om goede muzikale ondersteuning te kunnen bieden. Saxofonist en dj in één? Dat is het concept van The One Man Show. Een volledig mobiel apparaat waarmee je in kleine of ruimtes ‘on-the-move’ toch een heel goed feest kan hebben! De muziek kan via een Ipad of Ipad en je kiest je eigen invulling. Tot wel 6 uur lang. Saxofonist Saxojoe (One Man Show) loopt samen met deze speciale “Movable Dj-booth” rondlopen en laat zijn saxofoon horen! Zo heb je ook op tuinfeesten, op de boot of op speciale gelegenheden waar een normale dj-booth niet past geweldige muziek en hoogwaardig entertainment. Het fijne van de Dj-booth is dat deze erg weinig ruimte in beslag neemt. De bescheiden opstelling van Dj Booth en Saxojoe er naast kan dus praktisch overal neergezet worden. Ook het installeren en opruimen kost zeer weinig tijd. En dat zonder dat het te koste gaat van de kwaliteit van het geluid. Dus zoek je een snelle, kleine, maar muzikale oplossing voor jouw feest? Dan is de The One Man Show een supergoed alternatief.
Shows
SAX 'N BEATS Show van 2 uur
SAX 'N BEATS Show van 2 uur

Vanaf695

SAX 'N BEATS Show van 3 uur
SAX 'N BEATS Show van 3 uur

Vanaf995

Genres
Allround

Foto's
 • Matte Frazzie
  Matte Frazzie

  Vanaf495 Allround DJ's

  Apres-skiFeest
 • Dj Barry Brand
  Dj Barry Brand

  Vanaf675 Allround DJ's

  AllroundApres-ski
 • Joe Bailar - DJ met trompet
  Joe Bailar - DJ met trompet

  Vanaf300 Allround DJ's

  BluesHouse
SAX ’N BEATS boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct SAX ’N BEATS online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van SAX ’N BEATS net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Allround DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is SAX ’N BEATS beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat SAX ’N BEATS liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van SAX ’N BEATS wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je SAX ’N BEATS boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.