Search icon

Schminkartiest

Schminkartiest

Kindervermaak
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bij De Vaan Entertainment bent u op het juiste adres voor het schminken van kinderen en volwassenen. Wij werken met topkwaliteit schmink van Superstar dat ook gemakkelijk te verwijderen is en niet afgeeft of allergische reacties oproept. We maken er een feestje van! We hebben verschillende mogelijkheden, u kunt ons boeken voor alleen schminken, maar tegen een meerprijs kunt u ook een van onze ballonnenclowns laten schminken. 👩🏼‍🎨
Shows:
 • SchminkartiestVanaf180

 • Meet & Greet Popeye
  Meet & Greet Popeye

  Vanaf650 Karakters / meet & greet

 • Dip en Dap Roadshow
  Dip en Dap Roadshow

  Vanaf395 Kindershows

 • Clown Babello
  Clown Babello

  Vanaf595 Clowns

Schminkartiest boeken doe je zelf!

Schminkers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Schminkers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Schminkartiest beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Schminkers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Schminkartiest liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Schminkartiest wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Schminkartiest boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.