Search icon

Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter

Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter

Dagvoorzitters
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Sebastiaan Kieft: uw dynamische, humoristische, en inspirerende dagvoorzitter.

Met een overvloed aan enthousiasme geeft hij uw evenement een buitengewoon tintje. Sebastiaan waarborgt niet alleen een vlekkeloos verloop, maar hij laat ook een onuitwisbare indruk achter bij uw bezoekers.Of het nu gaat om congressen, webinars, beurzen of andere zakelijke evenementen, Sebastiaan is de perfecte keuze.

Naast het naadloos coördineren van uw evenement, deelt hij graag zijn inzichten in de beginfase van de planning. Met zijn jarenlange ervaring in de entertainmentindustrie biedt hij waardevolle suggesties om de organisatie van uw evenement vanaf het begin te stroomlijnen.

Heeft u specifieke ideeën voor de rol van Sebastiaan op uw evenement? Neem gerust contact op, en samen kunnen we op maat gemaakt entertainment creëren dat perfect past bij uw behoeften.

Laten we samenwerken om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!

Shows
Sebastiaan Kieft - Spreker
Sebastiaan Kieft - Spreker

Vanaf850

Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter
Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter

Vanaf1500


Videos
Foto's
 • Ron Boszhard
  Ron Boszhard

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Najim is de host voor JOUW event!
  Najim is de host voor JOUW event!

  Vanaf350 Dagvoorzitters

 • Vivian Slingerland
  Vivian Slingerland

  Op aanvraag Dagvoorzitters

Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter boeken doe je zelf!
Dagvoorzitters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dagvoorzitters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dagvoorzitters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dagvoorzitters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.