Search icon

Sebastiaan Kieft - Spreker

Sebastiaan Kieft - Spreker

Presentatoren
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Als spreker draag ik met passie bij aan het bespreekbaar maken en omarmen van mentale neurodiversiteit.

Als enthousiaste spreker deel ik tijdens mijn lezingen niet alleen inzichten en waardevolle perspectieven over mentale gezondheid, maar dient mijn presentatie ook als leuke energizer voor het publiek. Mijn presentatie is een levendige ervaring waarin ik mijn eigen persoonlijke reis met neurodiversiteit deel, doorspekt met levendige anekdotes die laten zien hoe neurodiversiteit mijn leven positief heeft beïnvloed.

Zelfacceptatie krijgt een nieuwe dimensie tijdens mijn lezingen. Hierin deel ik het krachtige gedachtegoed dat elke persoon met neurodiversiteit blij mag zijn met zichzelf.Op een enthousiaste en creatieve manier vieren wij ieders bestaan. Met een grote bak positiviteit en energie neem ik iedereen mee in het vieren van neurodiversiteit.

Ben je klaar om niet alleen een inspirerend en informatief praatje te ervaren, maar ook actief deel te nemen aan een energieke sessie die de waarde van mentale neurodiversiteit onderstreept? Boek mij als spreker en laten we samen werken aan een wereld waarin iedereen gewaardeerd wordt, ongeacht hun mentale diversiteit.

Shows
Sebastiaan Kieft - Spreker
Sebastiaan Kieft - Spreker

Vanaf826


Foto's
 • Justine Pelmelay
  Justine Pelmelay

  Vanaf2475 Presentatoren

  AllroundCeremonie
 • Stand up Comedy Act
  Stand up Comedy Act

  Vanaf655 Presentatoren

 • Andy McDonald
  Andy McDonald

  Vanaf2750 Presentatoren

Sebastiaan Kieft - Spreker boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sebastiaan Kieft - Spreker beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sebastiaan Kieft - Spreker liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sebastiaan Kieft - Spreker wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sebastiaan Kieft - Spreker boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.