Search icon

Security Agent Jimmy

Security Agent Jimmy

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zorgen dat jouw evenement goed beveiligd is doe je met Securiy Agent Jimmy. Hij zorgt ervoor dat de sfeer er gelijk goed inzit. Hij zal iedereen streng controleren terwijl hij ze met hilariteit entertaint. Alles moet dubbel gecheckt. En dan het liefst nog een keer. Met deze beveiliger op uw feest zal de hilariteit aan de deur geweldig zijn. Een zeer komische act met een dubbele bodem. Goochelaar Jasper Oberon kruipt hier in de huid van de bijzondere beveiliger Jimmy, die de meest onverwachte zaken uit de zakken van uw gasten haalt. Een candid camera-experience bij de entree van uw feest of evenement. Grappig, verrassend en onverwacht. Tot grote verrassing van de gasten zelf, treffen ze een indrukwekkende beveiliger aan de deur. Is hij echt of is dit een grap? Het is toch even spannend wat er gaat gebeuren? Hebben we de uitnodiging niet bij ons? Staan we wel op de gastenlijst? Jasper Oberon maakt het u wel even lastig bij de entree van uw familiefeest. Wat weet u eigenlijk over de jarige of jubilaris? Kunt u het oprichtingsjaar van uw bedrijf noemen? Na een korte en grappige veiligheidsinstructie en het raden van een codewoord, wordt er een steekproef uitgevoerd. U zult verrast zijn wat hij allemaal weet te vinden bij vrienden die u dacht te kennen. Goochelaar Jasper Oberon / Security Jimmy maakt hier handig gebruik van zijn vingervlugheid. Overal tovert hij de meest onverwachte zaken vandaan. Een act die u gezien moet hebben en waar gegarandeerd de hele avond over gesproken zal worden! Ook te combineren met de show Goochelaar Jasper Oberon.
Shows
Security Agent Jimmy
Security Agent Jimmy

Vanaf395


 • Mien de Muis
  Mien de Muis

  Vanaf350 Ontvangstacts

 • Parkeerwachters
  Parkeerwachters

  Vanaf700 Ontvangstacts

 • Kerstfiguren Steltlopers
  Kerstfiguren Steltlopers

  Vanaf595 Ontvangstacts

Security Agent Jimmy boeken doe je zelf!
Ontvangstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Security Agent Jimmy beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Security Agent Jimmy liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Security Agent Jimmy wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Security Agent Jimmy boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Ontvangstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.