Search icon

Sez You

Sez You

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wilt u een te gekke, energieke coverband, die LIVE net zo goed is, of zelfs beter, dan de promovideo en niet andersom?! Sèz-You Showband gaat voor No Nonsense: what u see is what u get! Muziek op topniveau met professionele muzikanten en zangeressen met een Conservatorium of Musicaltheater diploma. Meer dan 20 jaar ervaring door 2000 geslaagde optredens! De unieke factor van deze feestband is het geweldige entertainment. Verschillende showblocks met bijpassende kleding enchoreografieën als ABBA, Boney M, Lady Gaga, The Blues Brothers en Beyoncé zorgen ervoor dat je aan het eind van de avond niet alleenfantastisch gespeelde covers gehoord hebt, maar een onvergetelijke show beleefd hebt! Na een optreden meteen voor het volgende feest teruggevraagd worden, is het grootste compliment wat je kunt krijgen en daar zijn we trots op. Over kwaliteit valt niet te twisten.
Shows
Sez You
Sez You

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundDanceDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestFunkInstrumentaalPopRockTop 40

Videos
 • Just for You - Piano & More
  Just for You - Piano & More

  Vanaf650 Coverbands

  AchtergrondmuziekDance Classics
 • Original Zillertal Sound – Rita und Andreas
  Original Zillertal Sound – Rita und Andreas

  Vanaf3450 Coverbands

  Apres-skiFeest
 • Frozen Five
  Frozen Five

  Vanaf700 Coverbands

  Eighties / 80´sNineties / 90`s
Sez You boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sez You beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sez You liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sez You wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sez You boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.