Search icon

Sietske van der Bijl

Sietske van der Bijl

Artiesten
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Sietske van der Bijl (20) werd als actrice vooral bekend door haar rol, als Chantal Spoor, in de KRO-serie VRijland. En is dagelijks te zien in de rol van Iris, de Sprookjesspeurder, in de drama-serie “Het mysterie van..” op RTL- Telekids. Waar ze als hoofdpersoon elke week een mysterie in de magische wereld van de sprookjes moet oplossen. Onder Sietske’s eigen naam werd eind 2013 haar eerste solo single “Be Good To Me” uitgebracht. Deze single kwam als hoogste nieuwe binnenkomer binnen in de Kidstop20 en stond al in de tweede week in de top 3 van deze lijst. Voorafgaande aan haar acteercarrière was Sietske op jeugdige leeftijd al turnster op hoog niveau en volgde een vooropleiding aan de Dansacademie van Lucia Marthas. Naast acteren zat het dansen en zingen er al vroeg in. Samen met haar twee stoere dansers staat Sietske dan ook gerant voor een vrolijke, eigentijdse, interactieve act voor zowel meisjes als jongens. Girl Power De videoclip ” Be Good To Me” werd geregiseerd door Raynor Arkenbout, beter bekend als Edwin Bouwhuis uit GTST. Raynor wilde een clip maken die ‘girl power’ uitstraalde en waar Sietske haar acteertalent en dansachtergrond kon laten zien. De choreografie van ‘Be Good To Me’ was in handen van presentatrice en Junior Dance – coach Ingrid Jansen, die ook haar finalisten uit het programma de unieke kans gaf om in een echte videoclip te dansen.
Shows
Sietske van der Bijl
Sietske van der Bijl

Vanaf1250

Genres
AllroundFeestPop

Videos
 • Irma Derby
  Irma Derby

  Vanaf950 Zangeressen

  CeremonieDance Classics
 • Birgit Schuurman
  Birgit Schuurman

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundPop
 • Krystl
  Krystl

  Op aanvraag Zangeressen

  CeremonieFout
Sietske van der Bijl boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Sietske van der Bijl online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Sietske van der Bijl net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sietske van der Bijl beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sietske van der Bijl liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sietske van der Bijl wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sietske van der Bijl boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.