Search icon

Silhouet Kunstenaar

Silhouet Kunstenaar

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Silhouetknippen is het op het oog uitknippen van de omtrek van een gezicht en profil, meestal in zwart/wit, maar ook in kleur, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Joke is een van de weinige Nederlandse talenten op dit gebied. In een dagdeel knipt Joke tussen de 25 – 40 silhouetten. Voor iedereen die op de stoel voor haar plaatsneemt om vast gelegd te worden met papier en schaar is het een bijzondere en persoonlijke beleving. En tegelijkertijd geniet ook het publiek van het ontstaan van een nieuw kunstwerk. Joke heeft slechts een tafel twee stoelen en een stroom voorziening (i.v.m. licht) nodig om uw gasten te verrassen met een blijvende herinnering aan uw feest, evenement, beurs, receptie of opening.
Shows:
 • Silhouet KunstenaarVanaf695

 • Karikaturist / sneltekenaar
  Karikaturist / sneltekenaar

  Vanaf350 Tekenaars

 • Promo Dames
  Promo Dames

  Vanaf400 Dansshows

  Allround
 • Zandwerkers standbeeld
  Zandwerkers standbeeld

  Vanaf500 Theateracts

Silhouet Kunstenaar boeken doe je zelf!

Foto & tekenaars zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Foto & tekenaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Silhouet Kunstenaar beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Foto & tekenaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Silhouet Kunstenaar liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Silhouet Kunstenaar wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Silhouet Kunstenaar boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.