Search icon

Silks & Cyr

Silks & Cyr

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een verrassende en unieke wereldshow! Nog nooit op deze manier eerder gezien – de combinatie van een spectaculaire en expressieve Cyr Wheel act met de elegante en prachtige bewegingen van de luchtacrobaat in de Tissue. Twee acrobaten, twee verschillende disciplines; gecombineerd in één overweldigende show act. Startend als een duet op de grond, scheiden ze zich naar de Cyr en Tissu om later weer te verenigen in de lucht. – De show vult de complete ruimte, een perfecte show voor een groot evenement. The doeken hangen aan het plafond en nemen een leidende rol terwijl de Cyr Wheel rond het doek draait op de grond. Op het hoogtepunt komen de artiesten samen in de doeken voor een duet hoog in de lucht. De krachtige acties genereren dynamische choreografieën met constante veranderende impressies. Een spel tussen geslacht; vrouwelijke elegantie en mannelijke kracht! Een perfecte combinatie om het publiek te blijven verbazen. Acrobatiek op het hoogste niveau! De Cyrwheel is uit te breiden met LED Effecten. Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! Al onze shows kunnen zowel binnen als buiten opgevoerd worden. - Dit is een Duo Show - De act duurt circa 8 minuten - Er is een podium nodig van minimaal 5x5x5 meter - Prijs €850 Naast de Silks & Cyr act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. German Wheel, (LED)Cyrwheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij Total Bookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting.
Shows:
 • Silks & CyrVanaf850

Videos
Foto's
 • Elastieken & Organza "Windrose"
  Elastieken & Organza "Windrose"

  Vanaf750 Acrobaten

 • Staaltjes
  Staaltjes

  Vanaf500 Theateracts

 • Prins de Hond en Ploes de Poes
  Prins de Hond en Ploes de Poes

  Vanaf1150 Animatie acts

Silks & Cyr boeken doe je zelf!

Acrobaten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Silks & Cyr beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Silks & Cyr liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Silks & Cyr wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Silks & Cyr boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.