Search icon

Sint & Piet | Kindervoorstelling

Sint & Piet | Kindervoorstelling

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Sinterklaas komt op bezoek! Regelpiet en Klungelpiet zijn verantwoordelijk voor het organiseren van het feest van Sinterklaas. Regelpiet heeft de belangrijke taak gekregen om op de sleutel van de kluis te passen. Helaas gaat dit niet helemaal goed en laat de onhandige Klungelpiet de sleutel verdwijnen! Een groot probleem, want zonder sleutel, geen cadeautjes! Met hulp van de kinderen proberen de pieten ervoor te zorgen dat alles weer goed komt. Er is alleen haast bij geboden, want de Sint is al onderweg en die mag van niks weten… Natuurlijk kan het zoals ieder jaar nooit in één keer allemaal goed gaan, maar uiteindelijk komt het allemaal goed en wordt het één groot feest!
Shows:
 • Sint & Piet | KindervoorstellingVanaf450

Videos
 • Tijl Damen - Interactief Kindertheater
  Tijl Damen - Interactief Kindertheater

  Vanaf900 Kindershows

 • Anders met Sander
  Anders met Sander

  Vanaf595 Kindershows

 • Brick Masters Kids
  Brick Masters Kids

  Op aanvraag Kindershows

Sint & Piet | Kindervoorstelling boeken doe je zelf!

Kindershows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sint & Piet | Kindervoorstelling beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sint & Piet | Kindervoorstelling liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sint & Piet | Kindervoorstelling wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sint & Piet | Kindervoorstelling boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.