Search icon

Sinterfun, Sinterklaas bezoek

Sinterfun, Sinterklaas bezoek

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Sinterklaas en zijn pieten zijn te boeken voor bedrijfsfeesten, evenementen, shows, voorstellingen en intochten. Ook hebben de Sint en zijn Pieten ervaring in reclame- en media uitingen op tv, internet en in drukwerk. Wanneer het bezoek echt goed moet zijn haalt u de ervaring van Sinterfun in huis. Steeds vaker horen wij dat het zo moeilijk is om een goed verzorgd en enthousiast team op bezoek te krijgen. Aan enthousiasme geen gebrek en met kostuums en grime die niet onderdoen voor TV, is de hoge kwaliteit gegarandeerd. Bedrijfsbezoeken Sinterklaas bezoekt het Sinterklaasfeest van uw bedrijf en maakt er een onvergetelijke dag van voor uw medewerkers en hun kinderen. Indien u wenst compleet verzorgde shows met Goochelacts, ballonpieten, DJ piet of pietenband. Intochten Ze ginds komt de stoomboot! Sint heeft zijn beste en leukste Pieten verzameld, kilo's strooigoed meegenomen en uiteraard zijn beste tabberd aan getrokken. Met muziek in de straten en hoog boven de kinderhoofden maakt Sint op "O zo snel" zijn intreden in uw stad of dorp. Wilt u dat wij de hele stoet uit handen nemen en er een echte Sint en Pieten parade van maken? Ook dat kan! vraag naar de mogelijkheden. Evenementen, shows en theater Sinterklaas houdt van feestjes. Hij maakt graag op onverwachte momenten zijn opwachting op het evenementen of de theatervoorstelling te onderbreken. In de geest van de oer Hollandse traditie zijn Sint en zijn Pieten graag geziene Surprisegasten om een verrassende wending aan de voorstelling te geven. Reclame & media optredens Wilt u sint en Pieten gebruiken in reclame of media uitingen in drukwerk, internet of op tv? Dat kan Sint en Pieten hebben ruimschoots ervaringen en kunnen u perfect van dienst zijn. Van prijsuitreikingen, aankondigingen van koopzondagen tot "verrassingsbezoeken" in de studio, Sint draait er zijn hand niet voor om. Ervaring en enthousiasme Als adviseurs van Sint en Pieten staan een aantal ervaren mannen en vrouwen met inmiddels 20 jaar ervaring in het improvisatietoneelspel. Sinterfun maakte de opwachting inmiddels bij talloze bedrijven, werkte mee aan grote Sinterklaasfeesten in het Beursgebouw in Eindhoven, verzorgde pieten voor de nationale intocht in Roermond en waren te zien in de speelfilm "Alles is liefde". Ook voor intochten in Boxtel en Tilburg leverde Sinterfun Sint en Pieten.
Voor een fantastisch Sinterklaas bezoek met het echte Sinterklaas gevoel.
Shows:
 • Sinterklaas suprisebezoekVanaf495
 • Sinterklaas bedrijfsbezoekVanaf495
 • Sinterklaas intochtVanaf895

Foto's
 • Acropieten
  Acropieten

  Vanaf975 Sinterklaas

 • Jongleer Piet
  Jongleer Piet

  Vanaf295 Sinterklaas

 • CircusPieten
  CircusPieten

  Vanaf330 Sinterklaas

Sinterfun, Sinterklaas bezoek boeken doe je zelf!

Sinterklaas zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Sinterklaas direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sinterfun, Sinterklaas bezoek beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Sinterklaas boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sinterfun, Sinterklaas bezoek liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sinterfun, Sinterklaas bezoek wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sinterfun, Sinterklaas bezoek boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.