Search icon

Skiggy Rapz

Skiggy Rapz

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Skiggy Rapz is een rapper/producer die in 2003 de Grote Prijs van Nederland won, nog voordat hij zelfs een album releasde. Na ‘Boat Drinks’ uit 2004 releasde Skiggy Rapz de EP ‘Bang to the Boogie’ in 2009. Sommige tracks zijn gebruikt voor MTV Shows zoals Jersey Shore en The Real World. Daarnaast produceerde hij grote hits voor Krystl en albums voor Eefje de Visser en Color Ones. Hij schreef ook muziek voor reclames van Samsung, Bacardi en McDonalds.
Shows:
 • Skiggy RapzPrijs op aanvraag
Genres
RapUrban

Videos
 • Kid de Blits
  Kid de Blits

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Gio
  Gio

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Lina Ice
  Lina Ice

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban

Skiggy Rapz boeken doe je zelf!

Rappers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Skiggy Rapz beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Skiggy Rapz liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Skiggy Rapz wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Skiggy Rapz boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.