Search icon

Slangen show / buikdanseres met slang

Slangen show / buikdanseres met slang

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een indrukwekkende Oosterse Berber buikdans show met echte slangen! Miss Nagine werkt met tijgerpythons van 1 tot wel 4 meter. Ook het publiek krijgt de gelegenheid om een echte slang vast te houden. De Slangen-show van Miss Nagine is er één die door niemand anders vertoond word. Deze show is geschikt voor volwassenen als zowel voor kinderen.

Buikdanser

Miss Nagine brengt u in een Berberse sfeer wanneer zij begeleid door trommelmuziek de zaal betreed met een schaal vol brandende kaarsen op haar hoofd. Miss Nagine beheerst de kunst van het balanceren. Deze buikdans-show bevat o.a. een jimmy, buikrol en een grondstuk terwijl de schaal met kaarsen in balans worden gehouden wat een echte Oosterse sfeer weer geeft.

Buikdansen met het publiek

Deze opzwepende dans word nog leuker wanneer een aantal heren uit het publiek ook mee gaan buikdansen. Zij worden verkleed als “Oosterse Prins” en leren van Miss Nagine de buikrol, shimmy en camel. Dit zijn authentieke Oriëntaalse buikdans passen.

De act met slangen

Vervolgens gaat de show verder met de slangen van Miss Nagine. Miss Nagine werkt met slangen van 1 tot wel 4 meter! De gasten die durven mogen een slang vasthouden.
Shows
Slangen show / buikdanseres met slang
Slangen show / buikdanseres met slang

Vanaf355


Videos
 • Slangenbezweerder
  Slangenbezweerder

  Vanaf450 Dansshows

 • Blocks!
  Blocks!

  Vanaf1625 Dansshows

 • Russian ballet
  Russian ballet

  Vanaf800 Dansshows

Slangen show / buikdanseres met slang boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Slangen show / buikdanseres met slang online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Slangen show / buikdanseres met slang net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Dansshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Slangen show / buikdanseres met slang beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Slangen show / buikdanseres met slang liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Slangen show / buikdanseres met slang wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Slangen show / buikdanseres met slang boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dansshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.