Search icon

Slangenbezweerder

Slangenbezweerder

Acts, clinics & shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Diverse Burlesque acts met levende slangen. Madame Romanova heeft verschillende Burlesque acts met de slang in haar repertoire: jaren 1930 stijl met Jazz bits, pittig Burlesque met reinvented Jazz bits, Egyptian oudheid, de Hof van Eden. Alle acts kunnen aan de wensen van de klant aangepast worden.
Shows:
 • SlangenbezweerderVanaf450

Videos
 • Charleston show
  Charleston show

  Vanaf800 Dansshows

 • Latin Dans
  Latin Dans

  Vanaf625 Dansshows

  Latin
 • Tango Show
  Tango Show

  Vanaf450 Dansshows

Slangenbezweerder boeken doe je zelf!

Dansshows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Slangenbezweerder beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Slangenbezweerder liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Slangenbezweerder wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Slangenbezweerder boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.