Search icon

Slungels Minicircus

Slungels Minicircus

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dit mini circus van clown Slungel zal gegarandeerd een lach tover op de gezichten van de aanwezigen. Clown Slungel zorgt persoonlijk voor een mini circus op jouw evenement! Zoekt u een verbazingwekkende en boeiende kindershow? Nodig dan Clown Slungel uit! Deze, van oorsprong circusartiest, weet bij menigeen een gevoelige snaar te raken. Slungel vertelt aan de kinderen dat hij een echte circusartiest wil worden, maar dat hij niet weet hoe dit moet. Met een koffer vol rare dingen uit het circus gaan ze samen aan de slag. Van jongleerbal tot eenwielfiets, alles komt aan bod. Slungel weet met al zijn gestuntel de kinderen op een lachwekkende manier te boeien. Bij de kindershow met Clown Slungel wordt het volgende meegeleverd: - 1 Artiest - Geluidsinstallatie
Shows
Slungels Minicircus
Slungels Minicircus

Vanaf595


 • Pip en Filou
  Pip en Filou

  Vanaf225 Clowns

 • Klonen
  Klonen

  Vanaf500 Clowns

 • Gringo de Clown
  Gringo de Clown

  Vanaf395 Clowns

Slungels Minicircus boeken doe je zelf!
Clowns boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Slungels Minicircus beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Slungels Minicircus liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Slungels Minicircus wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Slungels Minicircus boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Clowns meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.