Search icon

Sneltekenaars Hugo en Marion

Sneltekenaars Hugo en Marion

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Zoekt u entertainment voor uw feest of congres? Een grappige meegever aan uw gasten of klanten? Sneltekenaars Hugo en Marion tekenen al 30 jaar in binnen- en buitenland op diverse feestelijke gelegenheden. Gewapend met pen en papier of digitale tablet vereeuwigen zij jong en oud, man en vrouw op een grappige manier. Of misschien wilt u samen met uw collega’s of vrienden zelf aan de slag tijdens een workshop?

Karikaturen

Sneltekenaars Hugo en Marion zijn inzetbaar op diverse feestelijke bijeenkomsten: personeelsfeest, beurs, bruiloft of bedrijfsfeest. Leuk voor alle leeftijden, een echte ijsbreker! Met hun mobiele ezel begeven zij zich onopvallend tussen uw gasten, en alles wat zij opvangen verwerken zij in de karikatuur. Dus kijk uit met wat je zegt! Ze zijn al meer dan 25 jaar professionele sneltekenaars en nog steeds vinden zij het leuk om jong en oud, vrouw of man op papier vast te leggen. Meerdere personen op één tekening, met of zonder ‘lijfje’, andere papierformaten: er is veel mogelijk in overleg. Ook uw bedrijfslogo, tekst of promotionele boodschap kan geprint worden op het tekenpapier.

PAPIER

De ‘traditionele’ tekenvorm. Met onze mobiele ezels zijn wij op elke plek inzetbaar. Papierformaat is standaard A3, maar ook andere formaten zijn mogelijk. Alle tekeningen worden aangeboden in plastic opbergkokers. Snelheid: 8 tot 10 karikaturen per uur.

DIGITAAL

Wij laten ezel en papier thuis en komen op onze tablet 21e eeuwse karikaturen tekenen! Op A6 fotopapier geprint en in een plastic badge gestoken is dit een uniek meegevertje op congres of beurs. De aangesloten monitor zorgt voor extra exposure. Snelheid: 8 tot 10 karikaturen per uur.

BIERVILTJES

De nieuwste trend is tekenen op bierviltjes. Erg leuk, vooral voor grote groepen. Het printen van een bedrijfslogo op de achterkant behoort tot de mogelijkheden. De gemiddelde snelheid ligt op 12 tot 18 karikaturen per uur.

WORKSHOP KARIKATUURTEKENEN

Wij verzorgen sinds enkele jaren workshops op locatie in Nederland en België. Tekenervaring is niet vereist, een open geest en enthousiasme wel! Wij beginnen met een kortverhaal over de geschiedenis van de karikatuur en een uitleg portret-tekenen. Omdat we heel veel voorbeelden van verschillende internationaal bekende tekenaars meenemen en ophangen, is er al meteen een inspirerende en atelier-achtige sfeer. Dan wordt d.m.v. een ‘live’ schets van een vrijwilliger gedemonstreerd wat we precies bedoelen. Confronterend en hilarisch! Iedereen gaat nu zelf aan de slag, we gaan tegenover elkaar zitten en proberen het geleerde in de praktijk te brengen. De workshop-begeleider loopt rond en geeft, indien nodig, aanwijzingen. Praktische informatie: Aantal deelnemers: maximaal 50 Tijdsduur: 60-120 minuten Nodig: voldoende ruimte, tafels en stoelen. Al het tekenmateriaal (potloden, houtskool, papier, gummen) wordt door ons meegenomen, alsmede een geluidsset (speciaal voor grote groepen). TIP: Een workshop kan gecombineerd worden met een optreden karikatuurtekenen.

LIVE CARTOONING

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden! Met een cartoonist communiceer je optimaal op seminar of heidedag. Een visualizer of ‘live cartoonist’ is inzetbaar tijdens bijeenkomsten waarbij complexe problemen vragen om een luchtige benadering. Door goed te luisteren en snel te tekenen, kunnen visualizers met hun cartoons de inhoud van het gezegde relativeren, becommentarieren en analyseren. Door moeilijke onderwerpen een humoristische draai te geven kan een afstand tot het probleem ontstaan, waardoor oplossingen eerder in beeld komen. Als sneltekenaars zijn wij in staat om snel en onder het toeziend oog van een (grote) groep mensen te werken. Tekeningen worden als u dat wilt digitaal bewerkt en nagezonden.
Shows
Sneltekenaars Hugo en Marion
Sneltekenaars Hugo en Marion

Prijs op aanvraag


 • Karikaturist Herman
  Karikaturist Herman

  Vanaf375 Tekenaars

 • Hondentekenaar
  Hondentekenaar

  Vanaf300 Tekenaars

 • De Zandprinses
  De Zandprinses

  Vanaf775 Tekenaars

Sneltekenaars Hugo en Marion boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Sneltekenaars Hugo en Marion online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Sneltekenaars Hugo en Marion net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tekenaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tekenaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sneltekenaars Hugo en Marion beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tekenaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sneltekenaars Hugo en Marion liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sneltekenaars Hugo en Marion wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sneltekenaars Hugo en Marion boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tekenaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.