Search icon

Snollebollekes

Snollebollekes

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Over Snollebollekes Snollebollekes werd in 2014 opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (Berk Music/management). Inmiddels is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feest act van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feest hit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag:, in het voetbalstadion of bij Formule 1 altijd en overal gaat iedereen van “Links naar Rechts. Ook de prijzenkast puilt inmiddels uit met prijzen zoals een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 en 1500 Van Het Foute Uur. In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feest act ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome. In 2022 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome. En als kers op de taart start in 2022 Snollebollekes met een eigen Festival : Snollebollekes - Total Loss festival op Aquabest in Best, inmiddels verplaatst naar 2022 een 2 daags ongekend feest festival. Bekend van: • Populairste feest act van Nederland • Eerste feest act ooit die GelreDome uitverkocht met ‘Snollebollekes Live In Concert’ • Bekendste hits: ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’, ‘Springen Nondeju’ • Meer dan 100 miljoen streams en views • Winnaar 2021 De Slimste Mens • Eigen TV show, presentator The Wheel 2021 • TV programma Chansons! tezamen met Matthijs van Nieuwkerk • GelreDome Non Stop Vol D'r Op! 25 & 26 MAART 2022 • Eigen festival: Total Loss Festival - Aquabest
Shows:
 • SnollebollekesPrijs op aanvraag
Genres
Apres-skiCarnavalFeestFout

Videos
 • Hans van de Kaap
  Hans van de Kaap

  Op aanvraag Zangers

  InstrumentaalLevenslied / volks
 • Dennis van Aarssen
  Dennis van Aarssen

  Op aanvraag Zangers

  JazzPop
 • George Baker met band (Tilt)
  George Baker met band (Tilt)

  Vanaf6750 Zangers

  Pop

Snollebollekes boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Snollebollekes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Snollebollekes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Snollebollekes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Snollebollekes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.