Search icon

Snowglobe

Snowglobe

Kindervermaak
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

MET DE SNOWGLOBE® HUUR JE EEN EYECATCHER VOOR JOUW EVENT

Stap binnen in de Snowglobe en beleef een sfeervol winter avontuur. Gegarandeerd dat de Snowglobe® het middelpunt van het evenement zal zijn. Het betreft zo’n grote eyecatcher waar niemand omheen kan. Het is een unieke actie die mensen niet snel zullen vergeten.

BOEK NU ONZE SNEEUWBOL MET FOTOACTIE VOOR JOUW EVENEMENT

Standaard leveren wij deze Sneeuwbol inclusief fotoactie. Onze fotograaf maakt van alle bezoekers in de Sneeuwbol een prachtig plaatje, welke direct afgedrukt wordt. De foto’s kunnen voorzien worden van het logo van de organisatie wat zorgt voor extra reclame. Tevens kunnen we de foto’s digitaal aanleveren, welke je kunt plaatsen op jouw website en social media kanalen. Foto’s zullen door bezoekers gedeeld en geliked worden, wat zorgt voor extra traffic op jouw website en social media kanalen. Een gratis stukje reclame, altijd mooi meegenomen.

BRANDING – PAS DE SNOWGLOBE VOLLEDIG AAN, AAN JOUW WENSEN

Wanneer jouw klanten onze Snowglobe voor het eerst zien, is het natuurlijk wel zo leuk als ze deze onvergetelijke ervaring koppelen aan jouw merk.Naast de foto’s met reclame die sowieso al bij de actie geleverd worden, is het mogelijk de Snowglobe zelf ook aan te passen. De achterwand van de Snowglobe is volledig uitneembaar waardoor er een geheel op maat gemaakte achterwand geplaatst kan worden. Ideaal voor jouw merknaam en/of logo. Tevens kan het zeil dat rondom het plateau geplaatst wordt, ook op maat gemaakt wordt. Wanneer je kiest voor een costom zeil en/of achterwand, dan ontvang je van ons de richtlijnen waaraan een ontwerp moet voldoen. De levertijd is ± 3 weken.

Shows
Winter Entertainment
Winter Entertainment

Vanaf1850


Video’s
Foto's
 • Springkussen
  Springkussen

  Vanaf395 Attracties

 • Combi: Bumperballz & Mini Bumperballz
  Combi: Bumperballz & Mini Bumperballz

  Vanaf575 Attracties

 • Teacups
  Teacups

  Vanaf695 Attracties

Snowglobe boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Snowglobe online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Snowglobe net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Attracties boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Attracties direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Snowglobe beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Attracties boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Snowglobe liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Snowglobe wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Snowglobe boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Attracties meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.