Search icon

Snowie the Snowman

Snowie the Snowman

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Snowie the Snowman. Als het koud is dan komt de snowman tevoorschijn. Hoe leuk is het dat je met de sneeuwpop kan knuffelen of gewoon met hem op de foto kan gaan. Zolang het maar niet te druk om hem heen is want anders gaat hij door de warmte smelten. Iedereen komt aan de beurt hoor zegt hij dan. Snowie wil graag knuffelen en pas op want voor dat je het weet zit zijn wortel ( euh neus) in de weg.
Shows:
 • Snowie the SnowmanVanaf495

 • Donny Roelvink
  Donny Roelvink

  Vanaf1295 Karakters / meet & greet

 • Bobo’s Speelboom Avontuur
  Bobo’s Speelboom Avontuur

  Vanaf2195 Karakters / meet & greet

 • Ed de Beer
  Ed de Beer

  Vanaf595 Karakters / meet & greet

Snowie the Snowman boeken doe je zelf!

Karakters / meet & greet zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters / meet & greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Snowie the Snowman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters / meet & greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Snowie the Snowman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Snowie the Snowman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Snowie the Snowman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.