Search icon

Socrates

Socrates

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Hij bedacht de Socratische methode en kan van daaruit op inspirerende manier uw mensen en/of thema centraal stellen. Socrates stelde altijd veel belang in “zo verantwoord mogelijk leven” en was altijd zeer geïnteresseerd in de kwaliteiten en kennis van z’n metgezellen. Hij zag het als z’n levenswerk om verbindingen tot stand te brengen en bruggen te slaan tussen (soms) de meest uiteenlopende onderwerpen en overtuigingen. Om die reden is hij zeer geschikt om te inspireren bij onderwerpen op het gebied van HRM en MVO. Bescheiden theatraal, maar groots als het gaat om de indruk die hij maakt! Hij voelt zich thuis bij congressen, vergaderingen, wetenschappelijke discussies, meetings over innovaties, MVO etc. Daarnaast maken we de act graag verder op maat voor uw verhaal en doelen!
Shows
Socrates
Socrates

Vanaf500


 • Lentekoningin
  Lentekoningin

  Vanaf400 Animatie acts

 • Kerstfiguren Steltlopers
  Kerstfiguren Steltlopers

  Vanaf595 Animatie acts

 • Undercover Catering
  Undercover Catering

  Vanaf1095 Animatie acts

Socrates boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Socrates beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Socrates liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Socrates wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Socrates boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.