Search icon

Solivi Events

Solivi Events

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Solivi events is een evenementenbureau die graag al uw werk uit handen neemt en uw echt gast laat zijn op uw eigen feest. Met ongeveer 600 drive in shows per jaar behoren wij tot een van de meest geboekte drive in shows van Nederland. Met ons team van 6 dj's maken wij van ieder feest een spetterend feest om niet meer te vergeten. Iedere show kunt u zelf samenstellen naar ieder gewenste mogelijkheid. Nieuwsgierig geworden, vraag dan de offerte aan!
Shows
Solivi Events
Solivi Events

Vanaf625

Genres
AllroundEighties / 80´sFeestNineties / 90`sSeventies / 70`sSixties / 60`sZeroes / oo`s

 • Kink
  Kink

  Op aanvraag Allround

  AllroundFeest
 • Blizzert
  Blizzert

  Op aanvraag Allround

  AllroundTop 40
 • The Royals
  The Royals

  Op aanvraag Allround

  AchtergrondmuziekAllround
Solivi Events boeken doe je zelf!
Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Solivi Events beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Solivi Events liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Solivi Events wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Solivi Events boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.