Search icon

Soufiane Eddyani

Soufiane Eddyani

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Soufiane Eddyani is geboren en opgegroeid in Antwerpen. De 18-jarige rapper is momenteel één van de grootste rappers in België en scoort in een jaar tijd meerdere singles in de Nederlandse hitlijsten. Soufiane is vanaf zijn twaalfde al bezig met muziek, maar zijn prioriteit ligt jarenlang bij kickboksen. Zijn droom om hierin succesvol te worden valt in duigen als hij een blessure oploopt. Mede hierdoor brengt hij op zeventienjarige leeftijd zijn debuut single Terug In De Tijd uit. Met als doel zich te onderscheiden van andere rappers behaalt Soufiane binnen 4 maanden 1 miljoen views met zijn debuut single. Enkele maanden later brengt hij de opvolger uit, God Vergeef Me, die in zes dagen tijd 370.000 keer werd bekeken. Uiteindelijk loopt de track op tot 2 miljoen views binnen 1 maand. Inmiddels is Soufiane niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige rapscene. In februari 2017 overschrijdt hij zichzelf met ruim 8 miljoen views binnen 2 maanden met het nummer ‘Dief Als Broer’. Dezelfde maand behaalt hij 100.000 abonnees op zijn YouTube kanaal en plaatst zijn eerste vlog online. Hierin laat hij ‘behind the scene’ beelden zien van zijn videoclip: ‘Dief Als Broer.’ Op 15 maart brengt Boef het nummer ‘Salam’ van het album ‘Slaaptekort’ uit in samenwerking met Soufiane. Het nummer staat binnen 1 dag op de eerste plaats in de ‘Top 50 Nederland’ op Spotify met 300.000 streams. Momenteel is Soufiane veel te vinden in studio, waar hij druk bezig is met het maken van nieuwe muziek.
Shows:
 • Soufiane EddyaniPrijs op aanvraag
Genres
RapUrban

Videos
 • Milli
  Milli

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Akwasi
  Akwasi

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Jack Shirak
  Jack Shirak

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban

Soufiane Eddyani boeken doe je zelf!

Rappers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Soufiane Eddyani beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Soufiane Eddyani liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Soufiane Eddyani wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Soufiane Eddyani boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.