Search icon

Spaanse danseres met gitarist/zanger

Spaanse danseres met gitarist/zanger

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

Spaanse danseres/zangeres met Spaanse gitarist/zanger.

Een heerlijke zonnige beleving met Spaans duo Los del Sol. Een zonovergoten optreden bestaande uit Spaanse hits en heerlijke Zuiderse muziek. Al zingend en dansend entertainen zij hun gasten begeleid met een unieke kleine mobiele geluidsinstallatie (met eigen accu´s). Overal inzetbaar!


Spaanse danseres/zangeres met Spaanse gitarist/zanger.

Een heerlijke zonnige beleving met Spaans duo Los del Sol. Een zonovergoten optreden bestaande uit Spaanse hits en heerlijke Zuiderse muziek. Al zingend en dansend entertainen zij hun gasten begeleid met een unieke mobiele geluidsinstallatie (met eigen accu´s).


Prijzen:

2 x 30 min. in een tijdsbestek van twee uur: 495 euro

3 x 30 min. in een tijdsbestek van drie uur: 620 euro

4 x 30 min. in een tijdsbestek van vier uur: 745 euro

Ook mogelijk als podiumshow, feestshow, compleet themafeest met complete geluidsset, DJ, entertainment extra showdanseressen en dansshows! Hiervoor gelden andere voorwaarden.


Los del Sol bestaat uit een uniek veelzijdig duo van rasartiesten, dat door jarenlange ervaring verschillende spraakmakende Tropische en Spaanse acts, live-muziek en dansshows heeft ontwikkeld.Los del Sol heeft België als thuisbasis, maar was te gast op vele festivals en podia in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Ook heeft dit duo al meerdere singles, albums en videoclips opgenomen, die terug te vinden zijn op de sociale platforms, zoals youtube, VEVO en Spotify.


Speciaal voor dit boekingsplatform heeft Los del Sol een mobiele act met mobiele geluidsinstallatie ontwikkeld, om laagdrempelig hoogstaand entertainment te kunnen bieden bij mensen thuis, voor kleine horeca gelegenheden, bedrijfsfeestjes, mobiel entertainment voor winkelcentrumanimatie etc. Supergemakkelijk en flexibel!

Shows
Spaanse danseres met gitarist / zanger
Spaanse danseres met gitarist / zanger

Vanaf493

Genres
LatinSalsa

Video’s
 • Der Fliegende Höllander
  Der Fliegende Höllander

  Op aanvraag Zangers

  Apres-skiCarnaval
 • Stevan Bloema
  Stevan Bloema

  Vanaf575 Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Pierre van Dam
  Pierre van Dam

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
Spaanse danseres met gitarist/zanger boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Spaanse danseres met gitarist/zanger online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Spaanse danseres met gitarist/zanger net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Spaanse danseres met gitarist/zanger beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Spaanse danseres met gitarist/zanger liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Spaanse danseres met gitarist/zanger wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Spaanse danseres met gitarist/zanger boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.