Search icon

SpaceKees

SpaceKees

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
SpaceKees heeft recent zijn nieuwe album ‘Suave’ uitgebracht. Daarnaast heeft SpaceKees een nieuw live concept ontwikkeld, namelijk SpaceKees = Spacepunk. De legendarische discografie van SpaceKees met live band in een Punk jas. Hiermee heeft hij reeds al een aantal try-out concerten gedaan en kreeg hierop louter positieve reacties, zoals ook deze van Noisey: “Als iedereen na een uurtje is bijgekomen van dit spektakel begint Spacepunk te spelen. Met propjes toiletpapier als beschermende oordopjes spelen ze een paar nummers. Pe Pe Pe en Ik Wil Een Meisje werken bijzonder goed met band. Omdat het toch hiphop is ontstaat er zelfs een heuse freestylesessie met vrijwel alle aanwezige rappers in het publiek. Omdat het toch punk is, wordt er een bescheiden stagedive gearrangeerd.” Is het een vogel? Is het een spaceshuttle? Het is SpaceKees = Spacepunk! De legendarische discografie van Spacekees met live band in een PUNK jas! In samenwerking met zijn vierkoppige-ensemble bestaande uit Patrick (Bass), Michel (Drums), Norman (Gitaar) en de legendarische DJ Frankie Boxcutta speelt niemand minder dan Kees van den Assem (a.k.a. SpaceKees a.k.a. de vader van ongeveer elke muzikale excentriekeling die de Nederlandstalige rapscene vandaag de dag rijk is) nieuwe en oude SpaceKees tracks in een PUNK format. Keiharde gitaren, snoeiharde drums & beats. SPACEPUNK is luid, heftig en shockerend.
Shows:
 • SpaceKeesPrijs op aanvraag
Genres
RapUrban

Videos
 • Dio
  Dio

  Op aanvraag Rappers

  HipHopRap
 • Willem
  Willem

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Latifah
  Latifah

  Op aanvraag Rappers

  HipHopRap

SpaceKees boeken doe je zelf!

Rappers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is SpaceKees beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat SpaceKees liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van SpaceKees wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je SpaceKees boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.