Search icon

Spider-Man

Spider-Man

Kindervermaak
Nederlands
Engels
Overig
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Spider-Man is in te huren voor winkelcentra, kermissen, braderieën, scholen, feestdagen, markten, campings, vakantieparken, beurs, productpresentatie en vele andere evenementen en feesten. “I believe there’s a hero in all of us! Ik leer je te gekke Spider-Man moves, ga met je op de foto en dat niet alleen. Ik deel ook nog eens mijn handtekening uit! Your friendly neighborhood Spider-Man” (Bij elke meet & greet is een tourmanager aanwezig die alles in goede banen leidt. Mochten er specifieke wensen zijn voor een meet & greet dan hoort zij dit graag en denkt zij graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken).
Shows:
 • Meet and GreetVanaf375

Foto's
 • Elfen en Feeëndag
  Elfen en Feeëndag

  Vanaf5350 Karakters / meet & greet

 • Sonic Meet & Greet
  Sonic Meet & Greet

  Vanaf695 Karakters / meet & greet

 • Ernst & Bobbie
  Ernst & Bobbie

  Vanaf3475 Karakters / meet & greet

Spider-Man boeken doe je zelf!

Karakters / meet & greet zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters / meet & greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Spider-Man beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters / meet & greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Spider-Man liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Spider-Man wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Spider-Man boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.