Search icon

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
SPOT! is aan, dát is een absolute zekerheid.
SPOT! is dé band van het jaar. Vol beweging, energiek, muzikaal top niveau, uitgekiende show mét special effects. Na een aantal jaren van ontwikkeling heeft SPOT! een grote stap gemaakt. In de Achterhoek kent iedereen deze band waar de energie vanaf spat. Maar nu is de rest van het land aan de beurt!
SPOT! verovert ook jou!
Vijf ''good looking'' jonge SPOT! bandleden maken een enthousiaste, spraakmakende en goed doordachte podiumshow. De show is een aaneenschakeling van de mooiste momenten, van Guilty Pleasure tot een verrassende close harmony show. SPOT! speelt de mooiste en meest verrassende, vet sexy medley’s. SPOT! blijft boeien, van de eerste tot ver na de laatste minuut.
Shows:
 • SPOT!Prijs op aanvraag
Genres
Allround

Videos
 • Gitaarduo The Acoustics
  Gitaarduo The Acoustics

  Vanaf750 Coverbands

  AchtergrondmuziekBlues
 • '69 Comeback
  '69 Comeback

  Op aanvraag Coverbands

  Rock & Roll
 • Wahnsinn Polka Power
  Wahnsinn Polka Power

  Vanaf3250 Coverbands

  Apres-skiFeest

SPOT! boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is SPOT! beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat SPOT! liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van SPOT! wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je SPOT! boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.