Search icon

Spreker en illusionist - Rich Magic

Spreker en illusionist - Rich Magic

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Deze illusionist heeft meer dan 15 jaar ervaring met het entertainen, verwonderen en inspireren van aanwezigen op de meest uiteenlopende events. Als u Rich Magic inhuurt voor uw aankomende feest, congres, bruiloft, seminar, beurs, bent u verzekerd van topkwaliteit. Rich Magic is te boeken voor: • Lezing: De kracht van beïnvloeding • Plenaire show (Mind-Magic-Show) • Table Magic, Mindreading en Zakkenrollen

Lezing: “De kracht van beïnvloeding”

In het bedrijfsleven, maar ook bij de alledaagse dingen, wordt er veel gebruik gemaakt van beïnvloeding. Hoe je het ook bekijkt,…..beïnvloeding werkt in een groot deel van de gevallen. De reden hiervan is daarentegen vaak minder bekend en/of voelen mensen zich er minder vertrouwd mee. Hoe komt dit? Richard vertelt zijn kijk op beïnvloeding. Als professioneel (mind)-illusionist, heeft hij veel ervaring met het beïnvloeden van zijn publiek. Tijdens deze lezing combineert Richard een stuk theorie met bijzondere mind-experimenten. Op die manier ziet iedereen precies waarom en wanneer beïnvloeding succesvol kan zijn. Tijdens het verhaal wordt ook duidelijk een link gelegd naar de dagelijkse praktijk tijdens het werk en/of in privé situaties. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod: • Overtuigingskracht • Lichaamstaal • Afleiding • Woordkeuze • Sociale bewijskracht • Sympathie • Vertrouwen geven Laat je meenemen in een bijzonder verhaal en laat je verrassen door indrukwekkende en onvergetelijke illusies.

Mind-Magic-Show (plenaire act)

Deze show kan ingezet worden als energizer tijdens congressen, seminars, bedrijfsevents,… en wordt ingezet tussen sprekers, als kick-off of als afsluiting van het programma. Het is ook mogelijk om deze act als volwaardig programma in te zetten, in (theater)zalen, tussen de gangen van een diner als dinnershow, als opening of afsluiting van een feestavond. Alle aanwezigen zullen onder de indruk zijn van bijzondere illusies, mind- experimenten, hoge entertainmentwaarde en interactie met het publiek. Indien gewenst kunnen de acts aangepast worden aan een bepaald thema of specifieke boodschap.

Table Magic, Mindreading en Zakkenrollen

• Vingervlugge trucs met interactie en comedy • Mindtricks, psychologische illusies, gedachten lezen en bijzondere illusies • D.m.v. humor en interactie rol ik vliegensvlug horloges, sleutels, creditcards, enz. Deze worden uiteraard netjes teruggegeven. • Bij beuroptredens aan de stand worden de acts aangepast aan het bedrijf. Bijzondere illusies met het logo, producten, bepaalde begrippen, namen,… zullen een onvergetelijke indruk achterlaten. https://www.youtube.com/watch?v=gVhZYbip5jk
Shows
Spreker en illusionist - Rich Magic
Spreker en illusionist - Rich Magic

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Manuel Broekman
  Manuel Broekman

  Op aanvraag Presentatoren

 • Kaj Gorgels
  Kaj Gorgels

  Op aanvraag Presentatoren

 • Fabienne de Vries
  Fabienne de Vries

  Op aanvraag Presentatoren

Spreker en illusionist - Rich Magic boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Spreker en illusionist - Rich Magic online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Spreker en illusionist - Rich Magic net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Spreker en illusionist - Rich Magic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Spreker en illusionist - Rich Magic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Spreker en illusionist - Rich Magic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Spreker en illusionist - Rich Magic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.