Search icon

Staaltjes

Staaltjes

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
In het nu maken zij contact met het het aardvolk via hun overweldigende blik en met de spiegelballen en lans die zij bij zich hebben: een intieme toenadering... De Staaltjes zijn twee figuren die als poortwachters van verleden en toekomst ten tonele verschijnen. Door de uitstraling en hun vaak uitnodigende houding raakt het publiek geboeid. Een verschijning van kracht en raadselachtigheid. Tijd: 3x40 minuten binnen 4 uur.
Shows
Staaltjes
Staaltjes

Vanaf500


 • Witte vredesduifjes
  Witte vredesduifjes

  Vanaf745 Theateracts

 • Trio Tom en zijn Saxmobiel
  Trio Tom en zijn Saxmobiel

  Vanaf825 Theateracts

 • KRAKUUL - Straattheater
  KRAKUUL - Straattheater

  Vanaf750 Theateracts

Staaltjes boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Staaltjes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Staaltjes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Staaltjes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Staaltjes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.