Search icon

Starman - The Dutch David Bowie Tribute

Starman - The Dutch David Bowie Tribute

Bands
Engels
Covers
Beschikbaarheid opvragen

The Dutch David Bowie Tribute is een negen-koppige Nederlandse David Bowie tribute band, opgericht in 2019. Met frontman Rias Baarda (oa bekend van Het Bowie Concert 2022 in Martiniplaza, AFAS, Mainstage Brabanthallen en Ahoy) bestegen zij reeds de podia van Paaspop en de Gentse Feesten. Starman

The Dutch David Bowie Tribute is als derde geëindigd in de finale van The Tribute, Battle of the Bands 2023. Nooit eerder klonk een Bowie tribute zo sexy en sprankelend!

De grootste hits zoals Space Oddity, Life On Mars en Heroes komen uiteraard voorbij alsmede de wat minder bekende parels uit de diepzee. Rias Baarda komt qua stem, looks en podium presence griezelig dichtbij de oude meester, een must-see voor zowel de verstokte Bowiefan als voor hen die nog niet zo bekend zijn met zijn repertoire!

Shows
David Bowie Tribute concert
David Bowie Tribute concert

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundTributeRockPopEighties / 80´s

Videos
Foto's
 • Helene Fischer imitator (Jenny)
  Helene Fischer imitator (Jenny)

  Op aanvraag Tributebands

  FeestLevenslied / volks
 • Dutch Spiders From Mars
  Dutch Spiders From Mars

  Vanaf1750 Tributebands

  PopRock
 • The Britisch Invasion Show
  The Britisch Invasion Show

  Op aanvraag Tributebands

  Tribute
Starman - The Dutch David Bowie Tribute boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Starman - The Dutch David Bowie Tribute online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Starman - The Dutch David Bowie Tribute net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Starman - The Dutch David Bowie Tribute beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Starman - The Dutch David Bowie Tribute liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Starman - The Dutch David Bowie Tribute wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Starman - The Dutch David Bowie Tribute boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.