Search icon

Starman - The Dutch David Bowie Tribute

Starman - The Dutch David Bowie Tribute

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Starman NL - The Dutch David Bowie Tribute is een negen-koppige Nederlandse David Bowie tribute band, opgericht in 2019. Met frontman Rias Baarda (oa bekend van Het Bowie Concert 2022 in Martiniplaza, AFAS, Mainstage Brabanthallen en Ahoy) bestegen zij reeds de podia van Paaspop en de Gentse Feesten. Starman The Dutch David Bowie Tribute is als derde geëindigd in de finale van The Tribute, Battle of the Bands 2023. Nooit eerder klonk een Bowie tribute zo sexy en sprankelend! De grootste hits zoals Space Oddity, Life On Mars en Heroes komen uiteraard voorbij alsmede de wat minder bekende parels uit de diepzee. Rias Baarda komt qua stem, looks en podium presence griezelig dichtbij de oude meester, een must-see voor zowel de verstokte Bowiefan als voor hen die nog niet zo bekend zijn met zijn repertoire!
Shows:
 • David Bowie Tribute concertPrijs op aanvraag
Genres
AllroundTribute

Videos
Foto's
 • STEAL SPandau Ballet Tribute Band
  STEAL SPandau Ballet Tribute Band

  Op aanvraag Tributebands

  BluesEighties / 80´s
 • Seattle Tribute Project
  Seattle Tribute Project

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
 • Bounce
  Bounce

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute

Starman - The Dutch David Bowie Tribute boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Starman - The Dutch David Bowie Tribute beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Starman - The Dutch David Bowie Tribute liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Starman - The Dutch David Bowie Tribute wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Starman - The Dutch David Bowie Tribute boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.