Search icon

Starz

Starz

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

De meidengroep Starz bestaat uit de drie feeën Glitter, Magic en Glowy. Ze zingen vrolijke, fantasierijke, hoogwaardig geproduceerde kinderliedjes in het genre fairy-pop. Starz richt zich op kinderen tussen vier en zes jaar, maar is ook leuk voor jongere broertjes en zusjes. In een betoverende 30 minuten durende show neemt Starz samen met de kinderen een kijkje in Sterrenland. In de show, vol met liedjes en dansjes die kinderen goed mee kunnen doen, moeten Starz en de kinderen een probleem oplossen: De vlaggetjes zijn kwijt! Starz is speciaal voor de kinderen naar de aarde gekomen en had vlaggetjes meegenomen, maar hun gemene tegenstander Tunus heeft die verstopt! Gaat het de kinderen lukken om de vlaggetjes te vinden? Laat ze mee springen, dansen en zingen op de muziek van Starz. Glitter, Magic en Glowy zijn drie lieve toverfeeën. Samen zijn ze Starz en zorgen ze voor de sterren in Sterrenland. Alle drie hebben ze hun eigen unieke toverkracht. De knappe Glitter heeft een parfumfles waaruit glitter komt waarmee ze alles mooier kan toveren. De zorgzame Magic kan met haar sterrenstaf allerlei handige spulletjes toveren. De stoere Glowy heeft een sterrenbal, waaruit een hele krachtige lichtstraal komt waarmee ze dingen kan tegenhouden of verplaatsen. Ze wonen op de Toverster. Als er een ster in nood is, verschijnt De Sterrenkoningin in de zonnebloem naast hun sterrenhuisje om ze te waarschuwen. Dan springen de feetjes van Starz meteen op hun wolk en vliegen er snel naar toe. De slechte Elventovenaar Tunus is jaloers op Starz en wil hun toverkrachten afpakken. Tunus houdt niet van gezelligheid. Samen met zijn onhandige hulpjes Yummy en Dummy probeert hij Starz in de val te lokken, maar als de feetjes van Starz goed samenwerken kunnen ze Tunus en zijn hulpjes wel aan. Starz is een 30 minuten durende tapeshow.
Shows
Starz
Starz

Vanaf1495


 • Pompom
  Pompom

  Vanaf775 Karakters - meet and greet

 • Bert en Ernie
  Bert en Ernie

  Vanaf1250 Karakters - meet and greet

 • Superhelden Party All inclusive
  Superhelden Party All inclusive

  Vanaf2825 Karakters - meet and greet

Starz boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Starz online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Starz net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Karakters - meet and greet boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters - meet and greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Starz beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters - meet and greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Starz liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Starz wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Starz boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Karakters - meet and greet meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.