Search icon

Stayin Alive

Stayin Alive

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Stayin Alive wordt door vele gezien als de beste Europese tribute band van de BEEGEES. In sound en Looks. Volgens The Stage Newspaper, “Een van de meest overtuigende en geweldige tribute bands die ik in mijn leven gezien heb. Stayin Alive is de enige BEE GEES Tribute band die de mosterd bij de maaltijd serveert in een “live”set up. Fantastisch om naar de te kijken en een genot om naar te luisteren, deze definitieve Bees Gees Tribute band, er is geen gelijke. The Band is op verschillende manieren te boeken; Trio, playback met tape, met hun eigen 3 pers. Band of met een bestaande band ter plaatse. Zij werden door de nationale UK’s tribute awards ondescheiden als de Nummer 1 tribute van The Bee Gees.
Shows
Stayin Alive
Stayin Alive

Prijs op aanvraag

Genres
PopTribute

Videos
 • Elton John by Jimmy Love
  Elton John by Jimmy Love

  Op aanvraag Tributebands

  PopSeventies / 70`s
 • Ed Sheeran Coverband
  Ed Sheeran Coverband

  Vanaf725 Tributebands

  Pop
 • Badness
  Badness

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
Stayin Alive boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Stayin Alive beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Stayin Alive liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Stayin Alive wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Stayin Alive boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.