Search icon

Steampunk Steltenloper

Steampunk Steltenloper

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bijzondere fantasierijke steltenlopers. Steampunk gaat over een fictieve tijd waarin Stoomkracht de primaire krachtbron was in combinatie met elementen uit de fantasy en sciencefiction. Steltenlopers zijn in verschillende creaties en thema’s in te huren. De acts zijn een combinatie van muziek, spel, dans en theater. Walt Raaf Theater uit Winterswijk is geen onbekende op de festivals van Nederland. Op veel festivals waren ze te gast met hun bijzondere creaties. En op veel festivals waren ze veelvuldig met steeds nieuwe bizarre kostuums voor steltenlopers. Eerst spelenderwijs groeiden ze op met stelten lopen, maar nu dan echt met optredens in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland. Bij de prijs wordt uitgegaan van 1 steltenloper, dit is eventueel uit te breiden voor een meerprijs. Bij voorstellingen van Walt Raaf Theater wordt uitgegaan van 3 sets van 30 minuten binnen 3 uur.
Shows:
 • Steampunk SteltenloperVanaf425

 • Maria Met Kind
  Maria Met Kind

  Vanaf650 Theateracts

 • Winterbok
  Winterbok

  Vanaf400 Theateracts

 • Dinosaurus Experience
  Dinosaurus Experience

  Vanaf1095 Theateracts

Steampunk Steltenloper boeken doe je zelf!

Theateracts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Steampunk Steltenloper beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Steampunk Steltenloper liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Steampunk Steltenloper wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Steampunk Steltenloper boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.