Search icon

Stefany June

Stefany June

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Springerige popmuziek met een solide beat en sterke melodie, zo is de muziek van Stefany June het beste te omschrijven. Met een energieke show speelde ze de afgelopen jaren op vele podia in Nederland, Duitsland en Engeland. Zo trad ze op in De Wereld Draait Door en speelde ze op het Hard Rock Calling Festival in Londen. Daarnaast was ze support-act van The Asteroids Galaxy Tour. Na twee EP’s (in november 2013 kwam de Cozy Cat EP uit) verschijnt in het voorjaar van 2014 haar debuutalbum.
Shows:
 • Stefany JunePrijs op aanvraag
Genres
FeestPop

Videos
 • Irma Derby
  Irma Derby

  Vanaf950 Zangeressen

  CeremonieDance Classics
 • Alice Maywood
  Alice Maywood

  Vanaf2495 Zangeressen

  Dance ClassicsEighties / 80´s
 • Joy
  Joy

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundTop 40

Stefany June boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Stefany June beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Stefany June liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Stefany June wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Stefany June boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.