Search icon

Stenen Schoone

Stenen Schoone

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De stenen Schoone haalt de romantiek uit iedere situatie. Zo ook op jouw evenement! Maak jouw evenement extra liefdevol en boek het levend standbeeld de Stenen Schoone. Een stenen Schoone die flirt met de Romantiek. Dit beeld is door het neutrale karakter erg geschikt om attributen ter ondersteuning aan toe te voegen. Het levende standbeeld zal 3x40 minuten spelen binnen een tijdsbestek van 4 uur.
Shows:
 • Stenen SchooneVanaf525

 • Antje & Jantje
  Antje & Jantje

  Vanaf850 Theateracts

 • De Zingende Bloemen – Los del Sol
  De Zingende Bloemen – Los del Sol

  Op aanvraag Theateracts

  Allround
 • De Marskramer
  De Marskramer

  Vanaf550 Theateracts

Stenen Schoone boeken doe je zelf!

Theateracts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Stenen Schoone beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Stenen Schoone liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Stenen Schoone wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Stenen Schoone boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.