Search icon

Stenzel & Kivits

Stenzel & Kivits

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Stenzel en kivits leveren met hun programma The Impossible Concert het ultieme bewijs dat deze twee ongelijke genres op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar kunnen harmoniëren. De eerste indruk op het podium: volstrekt serieus. Twee heren in rokkostuum en een vleugel. Maar het aangekondigde concert ontspoort snel in absurde dimensies. Met een grenzeloze schat aan invallen brengen de twee hoofdrolspelers elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties, samen met ongelooflijke capriolen onder, naast, op en met hun vleugel. Ongewone improvisaties en persiflages op klassieke thema's - soms dwalen ze zelfs af naar de folklore of jazz. In alle toonaarden gaan Stenzel en Kivits virtuoos en humoristisch het gevecht aan. Met als enig doel: "The Impossible Concert" mogelijk te maken. Een bruisende show gemaakt voor een breed publiek en aan klassieke muziek een hele nieuwe dimensie geeft. Music & comedy international.
Shows
Stenzel & Kivits
Stenzel & Kivits

Prijs op aanvraag

Genres
Allround

Videos
 • Tea Company
  Tea Company

  Op aanvraag Comedy acts

 • The Indian Comedian
  The Indian Comedian

  Vanaf945 Comedy acts

 • High Tea Act
  High Tea Act

  Vanaf1095 Animatie acts

Stenzel & Kivits boeken doe je zelf!
Comedy acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedy acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Stenzel & Kivits beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedy acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Stenzel & Kivits liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Stenzel & Kivits wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Stenzel & Kivits boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedy acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.