Search icon

Straattheater: magic & circus

Straattheater: magic & circus

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Huub is prijswinnende goochelaar en voormalig Nederlands kampioen jongleren. Er wordt gejongleerd, gegoocheld, met diabolo’s gegooid en zelfs brandende fakkels zullen hun weg door het luchtruim vinden! De straatshow is een korte, maar krachtige interactieve voorstelling van ongeveer 20-30 minuten. Tijdens deze voorstelling geniet het publiek van hilarische comedy en spectaculaire acts. Tijdsduur: 20-30 minuten. De show kan meerdere keren opgevoerd worden. Doelgroep: kinderen en familie. Inclusief: eigen geluidsysteem tot 300 man. Speelvlak (BxDxH): 4 meter x 4 meter x 4 meter. Hoe groter hoe beter. Geschikt voor: straatfestivals, braderieën, winkelcentra, buurtfeesten, etc.
Shows:
 • Straattheater: magic & circusVanaf525

Videos
 • De magische kwakzalver
  De magische kwakzalver

  Vanaf550 Theateracts

 • Kant In Kleur
  Kant In Kleur

  Vanaf575 Theateracts

 • Personeelsrevue
  Personeelsrevue

  Op aanvraag Theateracts

Straattheater: magic & circus boeken doe je zelf!

Theateracts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Straattheater: magic & circus beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Straattheater: magic & circus liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Straattheater: magic & circus wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Straattheater: magic & circus boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.