Search icon

Straattheater voor Festivals en Evenementen

Straattheater voor Festivals en Evenementen

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Ik heb verschillende voorstellingen die op straat gespeeld kunnen worden. Voorstellingen duren 30 of 45 minuten per keer en zijn inclusief mobiel geluid op accu. Te boeken vanaf 3 voorstellingen op 1 dag.
De 'Vrolijkste Goochelaar van Nederland'
Straattheater speciaal voor kinderen, maar ook erg leuk voor volwassenen. De acts spelen in op de belevingswereld van kinderen en zij worden vooral gevraagd om te helpen bij verschillende acts. Volwassenen zijn verbaasd, maar genieten vooral van hun kinderen die genieten. Met dit type acts ben ik 3-voudig Nederlands Kampioen Kindergoochelen geworden (2011, 2013, 2016) Berend Botanicus Een voorstelling over een raar mannetje. Die al jaren op zoek is naar de meest zeldzame vlinder van Nederland. Zal hij hem vinden? Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor Nationaal Park de Hoge Veluwe. De acts gaan over dieren en planten die je in het bos vindt. Grappig en ook nog eens educatief. Het zijn vooral kinderen die tijdens de acts helpen. Volwassenen genieten en begrijpen niet hoe het kan. Willem Wonderdokter "Welkom argeloze voorbijganger!" Willem Wonderdokter heeft drankjes en pilletjes voor élke kwaal in zijn rondreizende apotheek. Uiteraard demonstreert deze kwakzalver zijn middelen en blijken de wonderen nog niet de wereld uit. U gelooft Willem niet? Hij demonstreert alle wonderen met patiënten uit het publiek. Voorstelling waarbij vooral volwassenen assisteren. Orange is the new Black. Ouderwetse goochelaars in zwart pak met een hoed? Niet meer! Oranje is het nieuwe zwart. Deze oranjeman is een moderne oplichter. Maar wel ‘very, very Dutch’!
Shows
Straattheater voor Festivals en Evenementen
Straattheater voor Festivals en Evenementen

Vanaf575


 • Le Papillon Bleu
  Le Papillon Bleu

  Vanaf1100 Theateracts

 • LED Cube
  LED Cube

  Vanaf1100 Theateracts

 • Tovenaar Levend Standbeeld
  Tovenaar Levend Standbeeld

  Vanaf480 Theateracts

Straattheater voor Festivals en Evenementen boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Straattheater voor Festivals en Evenementen online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Straattheater voor Festivals en Evenementen net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Straattheater voor Festivals en Evenementen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Straattheater voor Festivals en Evenementen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Straattheater voor Festivals en Evenementen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Straattheater voor Festivals en Evenementen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.