Search icon

Streetdance Dansshow

Streetdance Dansshow

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wilt u uw eigen feestje bouwen en los gaan alsof u in de disco staat? Als je streetdance letterlijk vertaald is de betekenis straatdans, daar het een saus is van zelf verzonnen bewegingen in de disco of op straat. Het is een energieke workshop dat zeker leuk is om met een groep te doen. Sleutelwoorden: acrobatisch, flexibel, gezellig, laagdrempelig, interactief. Kenmerk: - Laagdrempelig. Streetdance wordt als individu in een groep gedanst, waarbij de instructeur een choreografie geeft, de bewegingen worden eenvoudig opgebouwd. Locaties: - Door geheel Nederland. Duur: - Vanaf 1 uur. Leraren: - Een professionele streetdance instructeur (we werken met de top dansers uit Nederland). Aantal deelnemers: - Vanaf 8 personen. Suggestie: U kunt deze feestelijke workshop uitbreiden met diner, live muziek, lekkere hapjes, dansavond of knalfeest. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Shows
Streetdance Dansshow
Streetdance Dansshow

Vanaf450


 • Superhelden Academy (6+)
  Superhelden Academy (6+)

  Vanaf945 Workshops

 • Ballooning Workshop
  Ballooning Workshop

  Vanaf400 Workshops

 • Edsel Juliet
  Edsel Juliet

  Vanaf450 Workshops

  FeestLatin
Streetdance Dansshow boeken doe je zelf!
Workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Streetdance Dansshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Streetdance Dansshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Streetdance Dansshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Streetdance Dansshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.