Search icon

Strike Solo

Strike Solo

Muzikanten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bij Chiel is de muziek met de paplepel er in gegoten. Gitaar spelen is hem al bekend vanuit het succes van The Shadows. Waar hij na diverse grote bands graag met een klein groepje wilde gaan spelen werd het al snel van een duo een trio. Na een paar jaar was het vlammetje uit en wilde Chiel even helemaal niets meer, maar waar het bloed gaat zeggen ze dan blijft het kruipen. Chiel start opnieuw maar dan alleen, dit bevalt hem zo goed dat de agenda steeds beter gaat lopen, maar alleen is maar allen en komt Reinhart tegen, en ja de vonk was overgesprongen. Samen muziek maken was het idee maar dat is inmiddels bijna standaard iedere week, dus chiel kun je inhuren echt helemaal alleen of met zijn collega Ronald Reinhart.
Shows:
 • Strike SoloVanaf395
Genres
Allround

 • Duo Unique
  Duo Unique

  Op aanvraag Gitaristen

  AchtergrondmuziekAllround
 • Lexolo - Lex Kemper
  Lexolo - Lex Kemper

  Vanaf225 Gitaristen

  AchtergrondmuziekBlues
 • Eddy Zoey
  Eddy Zoey

  Vanaf1750 Gitaristen

  AllroundDance

Strike Solo boeken doe je zelf!

Gitaristen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Gitaristen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Strike Solo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Gitaristen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Strike Solo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Strike Solo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Strike Solo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.