Search icon

Striptease groepen

Striptease groepen

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een striptease van een persoon is al een onvergetelijke ervaring. Kunt u zich inbeelden hoe een complete groep of duo uw avond een fantastisch erotisch randje kunt geven! Bent u op zoek naar een leuke striptease act voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere feestelijke gelegenheid? Een stripteaseshow die zal zorgen voor een onvergetelijke en spannende avond? Wij bieden u het grootste bestand van mannelijke strippers en striptease danseressen aan uit Nederland en België. Onze strippers verzorgen striptease shows in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Den Haag of elders in Nederland. Wilt u een stripper in Antwerpen, Brussel, Torhout, Gent of elders in België in huren? Ook dit is mogelijk!!

Hoe ziet een stripteaseshow er uit ?

Een stripteaseact van Showtime Agency ziet er als volgt uit: Een stripact duurt altijd ongeveer 15 minuten. In een striptease show zitten een aantal elementen verwerkt. ( o.a. dans, humor, tease, lapdance ) De gehele show is gericht op entertainment en natuurlijk ook met een erotische knipoog, dus niet vulgair/ ordinair. U heeft keuze uit diverse thema's en outfits. Bij ons heeft u de keuze uit de volgende duo's en groepen: De Sugar Boys D-project Erotic Sensation Kevin en Helios
Shows
Striptease groepen
Striptease groepen

Vanaf350


 • Greek Goddesses
  Greek Goddesses

  Vanaf800 Dansshows

 • DDF Crew
  DDF Crew

  Vanaf2750 Dansshows

 • Buikdanseres Anna
  Buikdanseres Anna

  Vanaf300 Dansshows

Striptease groepen boeken doe je zelf!
Dansshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Striptease groepen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Striptease groepen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Striptease groepen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Striptease groepen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dansshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.