Search icon

Super Disco Show

Super Disco Show

Kindervermaak
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze interactieve Kinder Disco Show zit vol met battles, TikTok uitdagingen, Danswedstrijdjes met prijsjes, en nog veel meer. De Disco Shows van DeFeestDj zitten vol met spannende battles. GrootApplaus zorgt al meer dan 25 jaar dat elk feest een feest wordt waar nog lang over nagepraat zal worden. Iedereen zal zich amuseren met het leukste interactieve entertainment van Nederland en omstreken. De leukste kinder Disco van Nederland en omstreken. Deze Disco Show is inclusief geluid, beeld, disco effecten, licht, disco (winnaars) bandjes en disco diploma's voor alle deelnemers. Leeftijd >6 t/m 12jr.
Shows:
 • Super DiscoshowPrijs op aanvraag

Videos
Foto's
 • T-shirt schilderterras
  T-shirt schilderterras

  Vanaf895 Knutselen & creatief

 • Tobee van Banbao
  Tobee van Banbao

  Vanaf395 Karakters / meet & greet

 • Schminkartiest
  Schminkartiest

  Vanaf180 Schminkers

Super Disco Show boeken doe je zelf!

Discos zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Discos direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Super Disco Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Discos boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Super Disco Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Super Disco Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Super Disco Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.