Search icon

Super Sint bezoek

Super Sint bezoek

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Tijdens dit Sinterklaas bezoek wordt de Sint vergezeld door zijn Pieten. Het beloofd een waar spektakel te worden. Tijdens dit bezoek probeert de Sint iedereen te betrekken bij de show! Hij bestaat echt! Een prachtige Sint, waarbij alles klopt en verzorgd is, vergezeld door mooie, moderne en levendige Pieten. Een feest om te zien, om nog maar niet te spreken van het feest dat ze gaan bouwen. Wilt u nu een mooie Sinterklaas en Pieten huren voor uw Sinterklaasfeest? Dat kan bij Sint op zijn Best! Waarom een Sinterklaas huren bij ons? Wij investeren in de mooie kostuums en haarwerk, maar ook in een goede voorbereiding van onze spelers. Op een verwaaide Sint met scheve baard zit niemand te wachten. Ook niet op een Sinterklaas die de cadeautjes langzaam één voor één uit gaat delen totdat iedereen in slaap is gevallen. Sinterklaas is entertainment, en onze Sint en Pieten weten wat show is! Ons Super Sintbezoek wordt meestal geboekt ná een voorprogramma. Daarom bestaat ons Sintbezoek meestal uit een leuk halfuur centraal plezier met het publiek, met daarin humor, interactie en een liedje en dans. De Sint en Pieten proberen iedereen te betrekken want Sinterklaas is een familiefeest. Daarna kan het bezoekje overgaan in het uitdelen van de cadeaus en een ‘Meet en Greet’ met Sint en Piet. Dat rijmt en zo hoort dat ook bij Sinterklaas. Van tevoren kan de klant desgewenst de info over kinderen naar ons sturen en dat komt in het boek. Sint en Piet prikken dan de namen en laten de kind even de ster van de show zijn! Sint vind het ook leuk om iets wetenswaardigs over het bedrijf te weten. Bijvoorbeeld dat de directeur een nieuwe auto heeft of dat er een nieuwe koffieautomaat is. Erg populair is ‘Sint’s Super Vragen Stip’ waarbij kinderen de vraag die ze altijd al wilden stellen nu eindelijk kunnen vragen. Dit levert vaak hilarische momenten op en ook voor Sint en Piet spannend! Hierbij hoeft u bovendien geen informatie over kinderen te verzamelen en worden kinderen ook niet teleurgesteld als ze niet naar voren worden geroepen. Wees op tijd met het huren van een Sinterklaas en Pieten. Sint heeft het druk op de weekenden voor zijn verjaardag, dus we raden altijd aan om de komst van de goedheiligman en zijn gevolg op tijd vast te leggen. Begin op tijd met de voorbereidingen van het sinterklaasfeest. Wij hebben daar een e-bookje met 11 supertips voor die je hier kunt downloaden. Alles verloopt vlot en snel met onze Sint en Pieten. Onze teams hebben altijd een kleine, mobiele geluidsinstallatie mee, geschikt voor een zaaltje van 100 man. Alle details worden ook nog met u besproken in een persoonlijk voorgesprek. Sint op zijn Best doet zijn best: ook voor u! Sint op zn Best is in het bezit van het keumerk SVVS (Stichting Vrienden Van Sinterklaas) Info: - 30 min Sinterklaasprogramma en 30 min meet & greet/ cadeaus uitdelen - Inclusief geluid tot 100 personen - Inclusief strooigoed en persoonlijk voorgesprek - Op basis van 100 man publiek maximaal.
Shows
Super Sint bezoek
Super Sint bezoek

Vanaf750


 • DJ Toet En De Wielen Van De Bus
  DJ Toet En De Wielen Van De Bus

  Vanaf2395 Kindershows

 • Gringo de Clown
  Gringo de Clown

  Vanaf395 Kindershows

 • Sint & Piet | Kindervoorstelling
  Sint & Piet | Kindervoorstelling

  Vanaf650 Kindershows

Super Sint bezoek boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Super Sint bezoek online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Super Sint bezoek net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kindershows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Super Sint bezoek beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Super Sint bezoek liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Super Sint bezoek wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Super Sint bezoek boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindershows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.