Search icon

Superpianoshow

Superpianoshow

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een unieke belevenis, muzikaal en visueel. Het neusje van de zalm in show, geluid, licht en decor, een regelrechte kameleon van een show piano met bovenal een top entertainer van formaat. Dit heeft u nog nooit gezien. Ons sprookje, uw evenement! Onze show piano heeft vele gezichten. We hebben deze piano voor het grootste deel van plexiglas laten vervaardigen, zodat de mogelijkheid bestond er een unieke licht show in te monteren. Optioneel: -Showdanseressen -Extra pianist -Verlichte dansvloer
Shows:
 • SuperpianoshowVanaf1095
Genres
AllroundInstrumentaalPopTop 40

Videos
 • Roept u Jan maar
  Roept u Jan maar

  Vanaf2850 Pianoshows

  AllroundFeest
 • Grand Pianobar
  Grand Pianobar

  Vanaf1035 Pianoshows

 • The PianoJam
  The PianoJam

  Vanaf1450 Pianoshows

  AchtergrondmuziekAllround

Superpianoshow boeken doe je zelf!

Pianoshows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pianoshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Superpianoshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pianoshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Superpianoshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Superpianoshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Superpianoshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.