Search icon

Sven Versteeg

Sven Versteeg

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Nadat Sven in 2017 de finale bereikte van “Jantjes Verjaardag” talentenjacht waar hij voor de lol aan deelnam, kwamen er zoveel veel positieve reacties dat hij besloot om verder te gaan met zingen. Na een fantastisch jaar met veel optredens in het hele land, een eigen single “Alles”, zanglessen, vocal coaching en mediatraining is Sven inmiddels een veelgevraagd zanger entertainer. Met een fris repertoire en een geheel eigen sound bestormd Sven de podia in binnen maar ook buitenland. De splinternieuwe single “Verliefd zijn” geschreven door Billy Dans, Juno Jimmink en Tjeerd van Zanen is een aanstekelijk tijdloos en swingend plaatje met een duidelijke knipoog naar de sound uit de vetkuiven-sixties. De nieuwe plaat is uitgebracht op het label van Smaragd Music. Met hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash ups en een ongekende hoeveelheid energie maakt Sven van elk optreden een succes.
Sven Versteeg, voor feest, entertainment met veel energie en passie!
Shows:
 • Sven VersteegPrijs op aanvraag
Genres
Levenslied / volksPop

Videos
 • Frank Galan
  Frank Galan

  Op aanvraag Zangers

  AllroundLatin
 • Nigel Brown
  Nigel Brown

  Op aanvraag Zangers

  AllroundCeremonie
 • De Swinging Maurice Show
  De Swinging Maurice Show

  Vanaf600 Zangers

  DanceDisco

Sven Versteeg boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sven Versteeg beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sven Versteeg liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sven Versteeg wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sven Versteeg boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.