Search icon

Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic

Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic

Presentatoren
Duits
Engels
Nederlands
Overig
Spaans
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Internationaal: Sylvia spreekt vloeiend, Duits, Frans, Engels, Italiaans, Spaans en natuurlijk haar moedertaal Nederlands. Met Sylvia krijgt elk evenement een extra boost! Sylvia heeft al vele opdrachten als Presentatrice mogen verrichten. En niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland en zelfs in Boston, New Orleans, New York en Las Vegas heeft Sylvia de show gepresenteerd. Dus over internationaal gesproken. Ook een combinatie met Magie behoort tot de mogelijkheid, dat is best lekker als er wat meer tijd nodig is voor opbouw of changementen van de volgende act. Sylvia presenteert Magie op maat, graag denkt zij met u mee en geeft uw event net die bijzondere Touch. De directeur tevoorschijn goochelen, of een bekende Nederlander ? Graag denk Sylvia met u mee. Is het thema van het Event ” Circus” dan is Sylvia helemaal op haar plaats. Zij is al jaren de Ringmaster van verschillende circussen in binnen en buitenland.
Shows:
 • Sylvia - Internationale Presentatrice / MagicVanaf895

 • Presentator Jan-Willem van den Akker
  Presentator Jan-Willem van den Akker

  Vanaf625 Presentatoren

 • Tim Hofman
  Tim Hofman

  Op aanvraag Presentatoren

 • John Williams
  John Williams

  Vanaf5250 Presentatoren

  AllroundDance

Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic boeken doe je zelf!

Presentatoren zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.